top of page

Munay-Ki osma inicijacija: Inicijacija Čuvara Zvijezda

Updated: Jan 31, 2023

Ova inicijacija u nama budi shvaćanje naše moguće budućnosti. Svijest je to osobe koji ne gleda na budućnost samo iz daljine, već i aktivno sudjeluje u promjenama. Pomaže nam da se usidrimo u budućnosti kako bi prebrodili vremena velikih promjena u kojima se nalazimo. Ova zahtjevna inicijacija otvara vrata prema svjesnom sudjelovanju u evoluciji čovječanstva.Cijelo čovječanstvo mora proći kroz ušicu igle da bi izašli na drugu stranu transformirani. Sa sobom možemo ponijeti samo našu esenciju. Ova nam inicijacija pomaže da budemo što bliže oku oluje gdje je najmirnije, umjesto da se nalazimo na njenim rubovima gdje pušu najrazorniji vjetrovi.


Kroz ovu inicijaciju zakoračujemo izvan linearnog vremena, i instaliramo se u budućnosti, 10.000 godina u budućnosti da bi mogli prebroditi oluju te uspješno proći kroz testove i kušnje.


Mudraci su razumjeli da smo načinjeni od Zvijezda. Ova inicijacija u nama budi prirodu zvijezda, pomaže nam da se oslobodimo vremena te da se informiramo o tome što ćemo postati u dalekoj budućnosti. Ta energija prožima naše cijelo energetsko polje, i stvara jedno potpuno novo fizičko tijelo koje zacjeljuje, stari i umire drugačije.


Kroz ovu inicijaciju postajemo pastiri ljudskog putovanja, ne samo svog osobnog, već i kolektivnog putovanja cijelog čovječanstva. Postajemo izvor, sjeme ljudskih mogućnosti i tog novog zlatnog doba čija zora uskoro sviće. Da bi to postigli trebamo krenuti od sebe. Utjeloviti mir kako bi ga mogli širiti kroz cijelo čovječanstvo.


Kroz ovu inicijaciju postajemo nositelji mira i ljepote u svojim životima jer se nalazimo blizu izvora, blizu oka oluje. Kroz ovu inicijaciju učimo kako informirati svoje tijelo i odluke onime što tek dolazi iz budućnosti umjesto iz svojih gena ili epigenetike.Inicijacija Čuvara Zvijezda nas otvara prema misteriji, prema magiji, prema svemu onome što riječi ne mogu objasniti, a što se može iskusiti i utjeloviti na suštinskoj razini.


Sjeme ove inicijacije raste s vremenom. Važno je dozvoliti da raste organski bez požurivanja. Jedino kroz nedjelovanje možemo dobiti pristup visokim frekvencijama. Na taj način možemo ostvariti dobru ravnotežu između djelovanja i nedjelovanja. Otvaramo se prema informacijama u tišini, slušamo misteriju, osluškujemo budućnosti. I onda djelujemo u skladu s time. Usporavamo da bismo bili sposobni čuti, da bismo bili prisutni u magiji i da bismo je onda mogli podijeliti.


Kroz ovu inicijaciju spuštamo medicinu Čuvara Zvijezda s neba kroz svoje tijelo u Zemlju da bismo stvorili novu sudbinu za cijelo čovječanstvo. Spuštamo kodove Zvijezda, kodove budućnosti za novo čovječanstvo. I to ne u prenesenom značenju, već doslovnom.


Reinformiramo cijelo tijelo, sve energetske centre, cijelo energetsko tijelo, način na koji se povezujemo s Duhom, kako percipiramo, kako govorimo, kako volimo, kako odabiremo, kako se povezujemo i kako hodamo po Zemlji. Svjetlo koje dovodimo u svoje tijelo i kroz svoje tijelo u ovoj inicijaciji re-informira cjelokupni energetski matriks našeg tijela - fizičkog i energetskog.


Postajemo taj san na način da ga utjelovimo. I zato sanjajmo veliko. Postajemo oni koje smo čekali.


Pročitaj više o devetoj Munay-Ki inicijaciji - Inicijaciji Stvoritelja ovdje.


47 views

Related Posts

See All

Comments


bottom of page