top of page


O BEYOND-u

BEYOND drži prostor za transformaciju

​BEYOND drži prostor za transformaciju pojedinaca i zajednica da se odvaže živjeti neustrašivo, povezani sa svojom Misijom i svojim životnim Pozivom autentično te sposobni prilagoditi se strujama života s lakoćom.

Put transformacije počinje u trenutku kada čujemo Poziv da krenemo na putovanje u Nepoznato i kada na njega odgovorimo. Put je to hrabrih i odvažnih.

Vjerujem da sve ono što nam je potrebno već nosimo u sebi, samo se toga trebamo prisjetiti da bi mogli prebroditi vrijeme velikih promjena i postati izvori svjetlosti i inspiracije u svojim zajednicama.

Pozivam na autentičan život s integritetom u skladu sa svim živim svijetom oko sebe, u uzajamnom odnosu. Pozivam na prepuštanje, stvaranje s ljepotom, na življenje s radošću i suosjećanjem.

Držim prostor za okusiti misteriju, za zakoračiti u nepoznato, da bi se odvažili na naše vlastito epsko putovanje i rekli „da“ pozivu da živimo i stvaramo u skladu s Duhom.

Organiziram iskustvene ceremonije u obliku Munay-Ki seminara kroz kojeg se otvaramo prema neizmjernoj ljubavi i suosjećanju za sve što postoji.

BEYOND logo predstavlja čvor mira i harmonije, beskonačnost, četiri strane svijeta, povezanost s Majkom Zemljom i višedimenzionalnost života.

_MG_1133 edit high.jpg

Vrijednosti koje njegujemo

Beyond vrijednosti.png

Pristup u radu

U radu koristimo multi-dimenzionalan pristup učenju i metode koje istovremeno djeluju na nekoliko razina. Takav pristup omogućuje jedinstveno iskustvo za svakog sudionika. Vođenje procesa je jednako intuitivno koliko i strukturirano.

asha labirint.jpg
Učenje kroz iskustvo

Svako iskustvo je jedinstveno i drugačije. Iskustvo informira našu percepciju i odluke. Kroz iskustvo se vraćemo u vlastiti centar mudrosti i moći te aktivno  stvaramo realnost.

076-guntars-lauma-foto-kristaps-hercs.jpg
Držanje prostora za transformaciju

Transformativa iskustva događaju se u ceremoniji dizajniranoj s određenom namjerom. Namjera informira ceremoniju i cijeli proces kada određeni prostor i vrijeme postaju portali za izvanredno..

Screenshot_20211123-153602_Photos.jpg
Učenje kroz povezivanje s elementima prirode

Mi smo dio prirode i priroda je dio nas. Povezivanjem s elementima povezujemo se sami sa sobom. Priroda nam je ključni saveznik u učenju i transformaciji.

20200728_210401.jpg
Holistički pristup

Radimo na više razina istovremeno - tjelesnoj, mentalnoj, duševnoj i duhovnoj. Sve se dimenzije međusobno isprepliću i čine jednu cjelinu. Iskustvo se odvija na svim razinama istovremeno.

20211101_112545.jpg
Uvidi o drevnim zakonitostima života

Život se odvija prema određenim zakonitostima i principima čak i ako ih mi nismo svjesni. Kroz osvještavanje njihovog djelovanja sposobniji smo stvarati povoljniju sadašnjost i budućnost za sve.

20220509_212514.jpg
Djelovanje

Djelovanje je ključni sastojak svake promjene. Da bi djelovali autentično, koncepte, ideje i sve ono za čime žudimo trebamo utjeloviti kroz praksu. Postajemo ono što govorimo, i govorimo ono što jesmo.

_MG_1174 high.jpg

O Marceli

BEYOND, osnivačica

Vjerujem da sve što nam treba već nosimo u sebi, samo se toga trebamo prisjetiti - i kao pojedinci i kao zajednice.

 

Nakon što sam prošla vlastite životne tranformacije i inicijacije u različitim nacionalnim i međunarodnim okruženjima te svoje rane pretvorila u izvore mudrosti i snage, odvažila sam se se na svoje vlastito epsko putovanje.

 

Putovanje je to u nepoznato, u misteriju, u beskonačnost. Otpustila sam sve ono što mi više nije služilo na tom putovanju i stavila se u službu života. Svoju sam viziju, svoje srce i svoje djelovanje ponudila na raspolaganje za dobrobit svega što postoji na Majci Zemlji.

​Sanjam svijet u kojem međusobno stvaramo u ljubavi i uzajamnom odnosu s prirodom. U kojem živimo svjesni svih darova koje smo primili i koje proslijeđujemo dalje, s dubokom ljubavlju. 

 

Kroz svoje djelovanje držim prostor za izvanredno iskustvo na svim razinama - fizičkoj, mentalnoj, duševnoj i duhovnoj te kreiram sveti prostor za transformaciju kroz ceremonije, inicijacije i rituale.

Strastvena sam plesačica, vrtlarica, Čuvarica sjemena. Čuvarica Zemlje i pokretačica promjena.

Nositeljica sam svete Mese (osobnog oltara) drevne Inka linije Sedam Zraka Sunca, Linija Duge (Seven Rays of Sun, Rainbow Lineage) in Chinchera, Peru. Inicirana sam kroz učitelja Pumu Fredyja Singonu. Uz prisustvo moćnih saveznika držim sveti ceremonijalni prostor za  transformaciju, oslobođenje i iscjeljenje..

Inicirana sam u Munay-Ki linije kroz školu The Four Winds Society i učitelje Marcelu Lobos i Alberta Villolda. Do sada sam proslijedila Munay-Ki inicijacije više od 150 puta i svjedočila nevjerovatnim transformacijama svih onih koji su ih primili.

 

Prije nego sam se prisjetila svoje originalne misije u ovom životu i ohrabrila se na ovo putovanje, stekla sam brojna iskustva u nacionalnim i međunarodnim okruženjima i timovima u ulogama edukatorice, profesorice engleskog jezika, pedagoginje, sistemske konstelatorice, voditeljice programa neformalnog učenja i projektne menadžerice.

bottom of page