Kontaktirajte me za BESPLATNE konzultacije i za sva pitanja o Munay-Ki programu

marcela@beyond.hr | +385918948060

MUNAY-KI

inicijacije i ceremonije

white_icon.png

Program iskustvenog učenja koji se sastoji od 10 inicijacija / iskustvenih ceremonija. One nam pomažu da se vratimo u svoje prirodno stanje - fizičko i duhovno te da proširimo svijest i percepciju o svijetu oko sebe. Pomažu nam da otkrijemo svoje darove i svrhu svoje duše da bi mogli živjeti autentično i u službi života.

MUNAY-KI TRANSFORMATIVNO PUTOVANJE U 10 KORAKA
 

OTVORENE PRIJAVE ZA SUDJELOVANJE

Primi inicijacije drevnih tradicija da postaneš Čuvar Zemlje. Probudi svoju ljubav, mudrost i unutarnju snagu da bi mogla sanjati i manifestirati stvaranje novog svijeta.
Nauči stvarati u skladu s Duhom.

MOĆNE LEKCIJE KOJE NUDI SUDJELOVANJE U OVOM PROGRAMU

Image by Mohamed Nohassi

Prisjeti se svoje istinske prirode - fizičke i duhovne koje se međusobno isprepliću

Image by Sharon McCutcheon

Otkrij darove s kojima si došla na svijet i poveži se sa saveznicima u prirodi

Image by Leonardo Yip

Poveži se s drevnim linijama koje te prate na tvom vlastitom epskom putovanju

Image by Dustin Humes

Resetiraj instinkte na "tvorničke postavke", nadogradi svoja osjetila i proširi svijest

Image by Doremifasi Art

Nauči kako sanjati novi svijet u nastajanje za generacije koje tek dolaze

Image by Moritz Kindler

Reinformiraj i reprogramiraj svoje fizičko tijelo da zacjeljuje, stari i umire drugačije

Image by Nia Ramirez

Nauči njegovati uzajamnost sa svijetom oko sebe kroz ceremonije i rituale

Image by Simon Berger

Otkrij svoju moć, ljubav i mudrost da pomogneš Zemlji u ovim kriznim vremenima

Image by Darius Bashar

Odgovori na zov svoje duše i počni dijeliti svoju medicinu sa svojom zajednicom autentično

Dark Rainforest Path

ZAJEDNO STVARAMO SVIJET KOJI ŽELIMO OSTAVITI U NASLJEĐE GENERACIJAMA KOJE TEK DOLAZE

za svakog sudionika programa sadimo jedno drvo ili autohtonu voćku
sadimo, čuvamo i razmjenjujemo authothono sjeme s ciljem očuvanja bioraznolikosti
10 % prihoda od programa ulažemo u stvaranje i njegovanje vrta za dobrobit svih živih bića koja u njemu žive
radimo s mladima te ih podržavamo kroz prijelazna razdoblja života oživljavanjem praksi za prijelaz iz adolescente u odraslu dob (eng. rites of passage practices)

ŠTO SU MUNAY-KI INICIJACIJE?

Munay-Ki inicijacije transformiraju i nadograđuju naše svjetlosno energetsko polje i fizičko tijelo. One su energetske transmisije koje iscjeljuju rane prošlosti, naše genetsko i karmičko naslijeđe, kao i naslijeđene programe i uvjerenja. Re-informiraju naš DNA, što nam omogućuje rast “novog tijela” koje stari, zacjeljuje i umire na drugačiji način. Uključuju 10 inicijacija kroz koje postajemo osoba mudrosti i autentične moći.

Inicijacije se prenose s učitelja / mentora na učenika u obliku energetskog sjemena. Jednom kada ih primite kroz mentora, na vama je kako ćete se o njima brinuti, kako ćete ih uzgojiti u biljke koje daju plodove. Ove su inicijacije također i sjeme za evoluciju čovječanstva.

Srž Munay-Kija je zapravo stavljanje u službu životu. Inicijacije nisu nagrade za ego niti nikakva vrsta nagrade za postignuća, niti ikoga čine posebnim. Upravno suprotno, svakoga čine jedinstveno nevažnim. Tada, iz pozicije ne-ega možemo istinski biti u službi, živjeti svoju istinsku prirodu i ostvariti svoju misiju.

Program Munay-Ki inicijacija i ceremonija je 99% iskustveni s minimalno informacija. Svakoga informira i vodi njegovo vlastito iskustvo. Kada primite sjeme inicijacije u svoje tijelo, dalje ga njegujete da proklija, naraste i da plodove, i to one plodove koji su najkorisniji baš za vas i vašu zajednicu kako bi postali izvori svjetlosti i pokretači promjene.

 

Sa svakom inicijacijom proširujemo svoju svijest iz svog malog ega, na zajednicu, na druge države i druge ljude, na cijelu planetu i sve do zvijezda.

Cilj Munay-Kija NIJE da postanemo pripadnici neke druge kulture, niti da budemo inicirani u prakse određene linije predaka ili tradicije kojoj ne pripadamo rođenjem. Munay-Ki je komplementaran sa svim tradicijama, uvjerenjima i postojećim praksama.

 

Cilj Munay-Kija JE da budemo upravo ono što jesmo, tamo gdje jesmo, samo svjesniji te da počnemo osjećati šaputanje Zemlje, glas planina, prirode i svega oko nas, jer mi jesmo priroda.