top of page

Munay-Ki prva inicijacija: Inicijacija Iscjelitelja

Updated: Jan 31, 2023

Inicijacija Iscjelitelja nas povezuje s drevnim linijama svjetlosnih Iscjelitelja iz prošlosti i budućnosti koji nam pomažu u našoj osobnoj transformaciji. Sjeme ove linije koje primamo u ruke, u nama budi sposobnost iscjeljenja kojom utječemo na sve što dotaknemo.Da bismo mogli bili drugima od pomoći trebamo prvo naučiti na vlastitoj koži kako transformirati svoje rane u izvore mudrosti i suosjećanja, i to na jednoj dubokoj razini. Na razini na kojoj su sve riječi suvišne.


Ova nas linija poziva da se odvažimo na svoje vlastito putovanje iscjeljenja koje nas vodi prema harmoniji i blagostanju.


Sjeme ove inicijacije puni naša tri centra - trbuh, srce i um čistom svjetlosti koja nas informira. Informira naš trbuh, centar manifestacije, donošenja odluka i pravovremenih akcija. Informira naše srce, centar čiste ljubavi. Informira naš um i unutarnje oko, centar gledanja na svijet i jasnoće.


Linija Iscjelitelja zagrijava naše srce, naš um, naš trbuh i naše ruke. Da ono što mislimo, što volimo, što radimo i ono što stvaramo bude u poravnanju s našom najvišom misijom i svrhom naše duše.


Sjeme ove linije proširuje naše tijelo u čistu svjetlost, omogućuje mu da postane svjetlost.


Linija Iscjelitelja nam pomaže da iscjelimo baš ono što je najviše potrebno kako bismo u sebi probudili novi sloj osobne medicine, tog jedinstvenog dara kojeg nosimo u sebi, da njeguje i nas i sve oko nas.


Pročitaj više o drugoj inicijaciji Munay-Kija - Inicijaciji Pojaseva snage ovdje.


106 views

Related Posts

See All
bottom of page