top of page
asha labirint.jpg

Despatcho ceremonija

Despatcho je poklon koji dajemo Majci Zemlji u koji programiramo našu ljubav i zahvalnost za sve što smo primili i tražimo ono što nam je potrebno, poput iscjeljenja, harmonije, zdravlja, obilja, mira, ljubavi.

Ovo je ceremonija u kojoj može sudjelovati samo jedna osoba, a može i u grupnom okruženju.

20240125_220703.jpg

Inicijacije za mlade

Image by Quinton Coetzee

Ulazak u tinejđerske godine je često stresan, i za djecu i za roditelje, pa i za društvo. Često svima nedostaje neko više vodstvo i podrška kroz ta turbulentna vremena. Kroz ovu inicijaciju, tinejdžeri primaju transmisiju za podršku na njihovom vlastitom putovanju vraćanja u vlastiti centar i prisjećanja svog životnog puta.

Djevojčice primaju inicijaciju u 13. godini, a dječaci u 12. godini.

Ceremonije manifestiranja obilja

Obilje je svugdje oko nas. Iako toga ponekad nismo svjesni, obilje svega nam je na dohvat ruke. Ponekad nam je potrebno obilje unutarnjeg mira, ponekad obilje zdravlja, ponekad obilje radosti i slavlja, ponekad obilje financija. Sve ono što nam je potrebno, dostupno nam je u obilju. Ono što ponekad trebamo naučiti je da budemo darežljivi sami sa sobom.

Photo by Marcela Velfl

Kroz ovu ceremoniju programiramo ono što nam je potrebno u pojedinom razdoblju života. Uvijek krećemo od programiranja obilja ljubavi. Jer čak i kada imamo dovoljno ljubavi, uvijek možemo imati više. Nakon toga ide sve ostalo.

Ceremonije za transformaciju niskih energija u visoke

Image by Mikita Yo

Niske (hucha) i visoke (sami) energije su dio iste kreacije. Postojale su prije nas, i postojat će nakon nas. Hutcha energije su one koje nas vode u disbalans, koji se često manifestira kao bolest, izgubljenost, problemi u raznim sferama, (samo)sabotaža, kočenje razvoja i napretka, itd.

Sve hucha energije možemo transformirati u Sami, da nas kroz život informira najviša moguća frekvencija energije. Na taj se način oslobađamo, transformiramo i iscjeljujemo s lakoćom.

Ceremonije blagoslova parova

Partnerski odnos je odnos dvoje ljudi koji ponovo postaju jedno. Nakon nekog vremena, parovi izgube tu iskru, strast, radost, mekoću i volju. Ništa ne traje vječno, pa ni taj početni zanos. Zato je potrebno obnoviti brak ili vezu svježom energijom, otkriti nove dimenzije odnosa, dopustiti djelovima nas da umru, da bi se mogli nanovo roditi.

Kroz ovu ceremoniju tražimo Majku Zemlju da blagoslovi odnos para s brojnim darovima, da obje osobe manifestiraju ono što im je najviše potrebno, da probude novi sloj strasti i otkriju novu razinu svoje ljubavi.

Image by Annie Spratt

Ceremonije za transformaciju prijašnjih odnosa
 

Image by Kelly Sikkema

Odnosi s nekadašnjim partnerima, odnosi unutar obitelji, poslovni odnosi i razni drugi nam često ostavljaju duboke ožiljke. Jednom kada nekome damo dopuštenje i pristup našem tijelu, emocijama i mislimo, teško je taj pristup "opozvati", posebice u seksualnim odnosima. I druga osoba često ima pristup iako mi to ne želimo.

Sve teške odnose možemo transformirati i "opozvati" sva dopuštenja koja smo dali nekome - svjesno ili nesvjesno. A onda se možemo razići i rastati u miru bez da se stalno vraćamo na staro. Ili će se odnos razvijati u novom smjeru.

Ceremonije za otvaranje prema partnerstvu u ljubavi

Legende kažu da je naša planeta jedinstvena po tome što ovdje možemo iskusiti tu duboku i moćnu silu ljubavi kroz partnerski odnos. Nije ni čudo da nam je to glavna preokupacija od malih nogu.

Što smo stariji, to nam je frustracija veća ako to ne uspijemo ostvariti i doživjeti. Možemo poznavati sebe, ali se ne možemo vidjeti. Za to nam je potreban partner. 

Image by Oziel Gómez

Kroz ovu se ceremoniju otvaramo prema moćnoj manifestaciji predivnog partnerskog odnosa u ljubavi uz podršku saveznika iz prirode.

Ceremonije vjenčanja

Beyond-wedding ceremony.png

Ceremonije vjenčanja obilježavaju trenutak ulaska u brak uz prisutnost i podršku voljenih ljudi, u intimnoj atmosferi koja grije dušu, u prirodnom okruženju, uz blagoslov predaka i same Majke Zemlje sa sviješću da je sve što postoji sveto. Brak je moćan vorteks i za par i za cijelu zajednicu te otvara moćne portale manifestiranja novog života za sve.

Ceremonija vjenčanja je dizajnirana u suradnji s parom na dogovorenoj lokaciji. Sastoji se od različitih elemenata i prilagođena je željama i potrebama para da bi bila podržavajuća u novom razdoblju njihovog zajedničkog života.

Ceremonije proslave rođendana

Sa svakim našim rođendanom počinje novi ples oko Sunca kada nam je pružena prilika da se ponovo rodimo. Da po prvi puta udahnemo život. Da svjesno prođemo kroz portale kroz koje je naša duša prošla prije rođenja i da aktiviramo portale kroz koje još u životu trebamo proći da bi ostvarili svoju misiju i transformirali ono što nam više ne služi. Sve dok ne dođemo do zadnjeg portala kada naša duša ponovo napušta fizičko tijelo i sve zemaljsko ostavlja iza sebe, jer sve ionako pripada Majci Zemlji.

Image by Robert Anderson

Ovu si ceremoniju možemo pokloniti za svaki rođendan, da obnovimo sebe i svoju posvećenost životu.

Ceremonije za pozivanje zalutalih djelova duše u naše tijelo ovdje i sada

Image by Greg Rakozy

Dokle god živimo ovaj život, u ovoj dimenziji, možemo iscijeliti svoj fizički, emocionalni i psihološki hram. Svoju dušu trebamo pozvati nazad, a duh osloboditi.

Naša je duša multidimenzionalna i može postojati istovremeno u različitim vremenima i prostorima. No, u najvišoj službi može biti samo tu gdje je naše fizičko tijelo. Uzrok 99% problema u našem životu je to što su dijelovi naše duše u nekim drugim dimenzijama, u drugim vremenima i na drugim lokacijama. Djelovi duše "pobjegnu" na sigurno mjesto uslijed traume, ili ostanu tamo gdje smo doživjeli nešto predivno.

Da bi naš život i naša duša bili cjeloviti, trebamo se pozvati nazad u trenutni fizički hram. Ponekad to možemo sami, a ponekad nam je potrebna pomoć i podrška. Kroz ovu ceremoniju dobivaš upravo to.

Ceremonije za obilježavanje ciklusa godine

Solsticiji, ekvinociji, poravnanja planeta i konstelacija, sjetva, žetva su samo neki od važnijih datuma u godini kada možemo njegovati uzajamni odnos s Majkom Zemljom kroz ceremoniju.

Ceremonije se dizajniraju ovisno o potrebi i danu koji se želi obilježiti.

Photo by Marcela Velfl

Ceremonije za oslobađanje duša umrlih

Image by Mohamed Nohassi

Naši bližnji često umru, ali ne odu u potpunosti. Njihove duše ostanu u ovoj dimenziji i često nam uzrokuju probleme jer se hrane našom vitalnošću. Isto tako, u našim zajednicama postoji puno duša koje su "zaglavile", i to često zbog okolnosti njihove smrti, ali i zbog nepostojanja prikladnih načina i ceremonija da ih se otprati nazad u svjetlost.

Sve pretke i sve duše koje su „zapele“ na svom putovanju nazad na Izvor možemo osloboditi, odjednom, u jednoj ceremoniji.

Oslobođenje donosi transformaciju, a transformacija iscjeljenje. I za nas, i za naše obitelji i za naše zajednice. Ovo je jedna od ceremonija koje su nam trenutno najpotrebnije na planeti.

Ceremonija zatvaranja ciklusa

Iskustva, ponašanja, odnosi, emocije, stanja i mnogi drugi ciklusi se ponavljaju iznova u našim vlastitim životima, kao i u životima naših obitelji jer nemaju prikladan završetak. Kroz ovu ceremoniju zatvaramo osobne, obiteljske i kolektivne cikluse koji nam više ne služe. Kada ih zatvorimo, ta iskustva više nemaju utjecaja na nas i ne izazivaju emocionalne reakcije.

Image by Cristina Gottardi

Samo jedan dan nakon ceremonije, svi ciklusi kao da se nisu ni dogodili.

bottom of page