top of page

ned, 05. svi

|

Munay-Ki predavanje

Uvod u Munay-Ki i ceremonija prisjećanja originalne svrhe svoje duše | ONLINE | 5.5. u 19h

Primi inicijacije drevnih tradicija da postaneš Čuvar(ica) Zemlje. Probudi svoju ljubav, mudrost i unutarnju snagu da bi mogla sanjati i manifestirati stvaranje novog svijeta. Nauči stvarati u skladu s Duhom. Odvaži se na svoje vlastito epsko putovanje koje se sastoji od 10 transformativnih koraka.

Prijave zatvorene
Pogledaj ostale događaje
Uvod u Munay-Ki i ceremonija prisjećanja originalne svrhe svoje duše | ONLINE | 5.5. u 19h
Uvod u Munay-Ki i ceremonija prisjećanja originalne svrhe svoje duše | ONLINE | 5.5. u 19h

Time & Location

05. svi 2024. 19:00 – 21:30

Munay-Ki predavanje

Guests

About the event

Besplatna uvodna radionica Munay-Kija i Ceremonija prisjećanja originalne svrhe u ovom životu

5.5.2023. 19:00m - 20:30 (nedjelja) Online

Dobrodošao/la u Munay-Ki!

Jedan si korak bliže svom vlastitom epskom putovanju na kojem te podržavaju drevne linije iz prošlosti i budućnosti, šapuću ti kroz vjetar i usmjeravaju u vlastitom procesu transformacije. 

Munay-Ki program inicijacija i ceremonija uključuje sudjelovanje u 10 ceremonija kroz koje sudionici primaju 10 inicijacija da bi postali osobe mudrosti i autentične moći. Munay-Ki inicijacije transformiraju i nadograđuju naše svjetlosno energetsko polje i fizičko tijelo. One su energetske transmisije koje iscjeljuju rane prošlosti, naše genetsko i karmičko naslijeđe, kao i naslijeđene programe i uvjerenja. Re-informiraju naš DNA, što nam omogućuje rast “novog tijela” koje stari, zacjeljuje i umire na drugačiji način.

Inicijacije se prenose s učitelja na učenika u obliku energetskog sjemena. Jednom kada ih primimo, na nama je kako ćemo o njima  brinuti, kako ćemo ih uzgojiti u biljke koje daju plodove. Ove su inicijacije istovremeno i sjeme za evoluciju čovječanstva.

Ove su inicijacije u svojoj srži zapravo o služenju životu. Nisu nagrade za ego niti nikakva vrsta nagrade za postignuća, niti ikoga čine posebnim. Upravno suprotno, svakoga čine jedinstveno nevažnim. Tada, iz pozicije ne-ega možemo istinski biti u službi i živjeti svoju istinsku prirodu i ostvariti svoju misiju.

Program Munay-Ki inicijacija i ceremonija je 99% iskustveni s minimalno informacija. Svakoga informira i vodi njegovo vlastito iskustvo. Kada primimo sjeme svake inicijacije u svoje tijelo,  dalje ga njegujemo da proklija, naraste i da plodove, i to one plodove  koji su najkorisniji baš za nas i našu zajednicu kako bi postali izvori  svjetlosti i pokretači promjene.

Sa svakom inicijacijom proširujemo svoju svijest iz svog malog ega, na zajednicu, na druge države i druge ljude, na cijelu planetu i sve do zvijezda.

Cilj Munay-Kija NIJE da postanemo pripadnici neke  druge kulture već da budemo upravo ono što jesmo, tamo gdje jesmo, samo svjesniji te da počnemo osjećati šaputanje Zemlje, glas planina, prirode i svega oko nas, jer mi jesmo priroda.

Svi su Munay-Ki praktičari dužni prosljeđivati ove moćne sjemenke s apsolutnim integritetom i poštovanjem za sve darove i blagoslove koji su primili te biti suputnici svima kojima proslijeđuju ove moćne sjemenke i koji prolaze kroz proces transformacije. Uloga i odgovornost osobe koja prenosi inicijacije je podrška i prisutnost u životu osobe od početka procesa do trenutka kada je ciklus kompletiran u obliku mentora i iskusnijeg suputnika.

Moćne lekcije koje ti nudi sudjelovanje u Munay-Ki putovanje (između ostalog):

 • Resetiraj instinkte na „tvorničke“ postavke, nadogradi svoja osjetila i proširi svijest
 • Prisjeti se svoje istinske prirode – fizičke i duhovne koje se međusobno isprepliću
 • Nauči njegovati uzajamnost sa svijetom oko sebe kroz ceremonije i rituale
 • Poveži se s drevnim linijama žena i muškaraca iz prošlosti i budućnosti koje te prate na tvom vlastitom epskom putovanju
 • Re-informiraj i reprogramiraj svoje fizičko tijelo da zacjeljuje, stari i umire drugačije
 • Odgovori na zov svoje duše i počni dijeliti svoju medicinu sa svojom zajednicom
 • Otkrij svoje darove i poveži se sa saveznicima u prirodi
 • Nauči sanjati novi svijet u nastajanje za generacije koje dolaze
 • Otkrij svoju moć, ljubav i mudrost da pomogneš Zemlji u ovim kriznim vremenima
 • I još mnoga nepredvidljiva iskustva, lekcije i uvide na više razina

Što dobivaš sudjelovanjem u ovom uvodnom predavanju i ceremoniji? (5.5.2024.)

 • Više informacija o drevnom opusu ceremonija i drevnih inicijacija koje možeš iskusiti kroz Munay-Ki putovanje
 • Priliku da postaneš sjeme mogućnosti i da se počneš informirati onime što dolazi u budućnosti
 • Priliku da ono što misliš, ono što voliš i ono što stvaraš dovedeš u poravnanje s misijom svoje duše za svoju najvišu dobrobit koja nije odvojena od dobrobiti Majke Zemlje
 • Informacije o provedbi i logistici
 • Prostor za postaviti sva pitanja koja te zanimaju o programu ili pojedinačnim inicijacijama
 • Priliku da sudjeluješ u ceremoniji prisjećanja svrhe svoje duše u ovom životu

Munay-Ki inicijacije proslijeđuje Marcela Velfl koja je prošla kroz svoje vlastito Munay-Ki putovanje za praktičare kroz The Four Winds Society. Inicirana je u Munay-Ki kroz učitelje Alberta Villolda i Marcelu Lobos, i nudi sudjelovanje u Munay-Ki programu kao komplementarno svim životnim filozofijama, uvjerenjima i odabirima. Nositeljica je svete Mese (osobnog oltara) drevne Inka linije Sedam Zraka Sunca, Linija Duge (Seven Rays of Sun, Rainbow Lineage) in Chinchera, Peru. Inicirana sam kroz učitelja Pumu Fredyja Quispea Singonu. Uz prisustvo moćnih saveznika držim sveti ceremonijalni prostor za transformaciju, oslobođenje i iscjeljenje.

Strastvena je vrtlarica, Čuvarica sjemena. Čuvarica Zemlje, plesačica i pokretačica promjena.

Pročitajte više o Munay-Ki programu na: https://www.beyond.hr/munay-ki

A više o svakoj inicijaciji možete pročitati na blogu: https://www.beyond.hr/blog

Kontakt: marcela@beyond.hr

Share this event

bottom of page