top of page

pet, 18. velj

|

Online ceremonija

Ritual Maternice - ceremonija i inicijacija | FREE | 18.2.

Postoji linija žena koje žele da se sjetimo da maternica nije prostor za čuvanje straha i boli, već prostor stvaranja i rađanja novog života.

Prijave zatvorene
Pogledajte druge objave
Ritual Maternice - ceremonija i inicijacija | FREE | 18.2.
Ritual Maternice - ceremonija i inicijacija | FREE | 18.2.

Time & Location

18. velj 2022. 18:00 – 20:00

Online ceremonija

Guests

About the event

Ritual Maternice je iskustvena ceremonija i krug žena u kojemu držimo prostor jedne za druge kako bi stale u liniju žena koje su se oslobodile boli i patnje, i zakoračile u ljepotu, moć i otmjenost.

Ova je inicijacija sjeme koje sadimo u svoju maternicu kako bismo se: oslobodile boli i patnje; zakoračile u ljepotu, moć i otmjenost; otkrile svoje unutarnje divlje, senzualno i erotsko biće; povezale s Univerzalnom i vlastitom kreativnom silom; povezale s arhetipom Divlje žene koja živi život ostvarujući svoje kreativne potencijale; izgradile zajednicu Čuvarica Mudrosti Maternice.

Ceremonija jednako služi za svaku sudionicu pojedinačno, kao i za sve žene u našim  životima - majke, sestre, kćeri, prijateljice, kolegice, kao i za Majku Zemlju.

Dovoljno je prisustvovati na jednoj ceremoniji, nakon čega je preporučljivo  njegovati sjeme inicijacije nadolazećih 13 mjeseci za vrijeme punog mjeseca, uz kratke upute voditeljice radionice. Također je moguće  prisustvovati na više ceremonija i primiti incijaciju više puta, dokle  god postoji unutarnja potreba. Svatko odabire svoj tempo na temelju  unutarnjeg osjećaja. Svaka ceremonija traje otprilike dva sata.

Inicijaciju mogu primiti sve žene - s ciklusom, bez ciklusa, u menopauzi, bez  maternice i djevojčice koje još nisu dobile mjesečnicu.

Muškarci su također dobro došli u ceremoniju iako ne mogu primiti inicijaciju niti ju proslijediti dalje, no jednako su važni u ceremoniji kao i žene.  Muškarci također dolaze iz Maternice svoje majke. Sa svojom prisutnošću  svjedoče procesu i drže prostor za zacjeljivanje boli i patnje koju žene  nose kako bi bile sposobne proslijediti dalje novi i drugačiji život.  Muškarci se svojom prisutnošću stavljaju u službu žena, u službu života.

Ceremonije vodi Marcela Velfl uz poticaj i blagoslov svoje učiteljice Marcele Lobos koja je inicijaciju primila od linije žena same amazonske džungle  koje su je vodile u svakom koraku rađanja ove inicijacije i njenom širenju diljem svijeta.

Moguće je sudjelovati i u online ceremoniju, što naznačite u prijavi.

Što obući?

Idealna bi bila kombinacija crvenog i bijelog, no nije nužno. Ako želite, možete obući i nešto što ne nosite svaki dan, da i kroz odjeću simbolički napravimo prijelaz između svakodnevnog života i ceremonije.

Kako se pripremiti?

Rezervirati 2 sata samo za sebe, u tišini. 

Po želji pripremiti svijeću, nekoliko školjkica, cvijeće u crvenoj boji, bilo kakve predmete iz prirode koji su ti značajni.

Pripremiti nešto (toplo) za popiti.

Idealno bi bilo spojiti se preko računala zbog jednostavnosti, no nije obavezno. Važno je da svatko može upaliti kameru i da se možemo vidjeti i čuti.

Sudjelovanje u ceremoniji je besplatno za sve.

Tickets

  • Ritual Maternice

    0,00 kn
    Sale ended

Total

0,00 kn

Share this event

bottom of page