top of page

sub, 09. ruj

|

Zagreb

Cjelodnevne ceremonije "Partnerstvo u ljubavi"

Dva se bića sretnu da postanu jedno, jedna sila, jedna inteligencija. I bez obzira na ograničenja vremena ili prostora, uvijek su jedna moćna sila, vorteks i portal za novi život.

Prijave zatvorene
Prati stranicu za novosti
Cjelodnevne ceremonije "Partnerstvo u ljubavi"
Cjelodnevne ceremonije "Partnerstvo u ljubavi"

Time & Location

09. ruj 2023. 09:00 – 18:00

Zagreb, Zagreb, Hrvatska

Guests

About the event

Danas je najbolji dan naših života za biti u ceremoniji, u bliskoj  povezanosti s Majkom Zemljom. Danas je najbolji dan da primimo  beskonačne blagoslove Kozmosa. Danas je najbolji dan da cijelo svoje biće stavimo u službu, da budemo u ljubavi, da budemo u ceremoniji za  našu obitelj, za zajednicu, kao i za globalnu i kozmičku obitelj.  

Dva se bića sretnu da postanu jedno, jedna sila, jedna inteligencija. I bez obzira na ograničenja vremena ili prostora, uvijek su jedna moćna sila,  moćan vorteks i portal za novi život.  Ako je ovo nešto što rezonira s tobom, otvori svoje srce prema mogućnosti da si spreman, da  si spremna iskusiti manifestaciju božanskog kroz partnerski odnos u ljubavi, ili produbiti postojeći odnos.

Iako možemo poznavati sebe kao nitko drugi, ne možemo vidjeti sami sebe. Za to nam je potreban  partner(ica). Ponekad ovu razinu povezanosti možemo iskusiti unutar obitelji ili u drugim vrstama odnosa, no ono za čime naša duša najviše čezne je moćno i prelijepo iskustvo ljubavi u intimnom odnosu.

Prije nego manifestiramo predivan i ispunjujući partnerski odnos, trebamo poznavati Sebe. A da bi otkrili misterije svog vlastitog bića, prvo trebamo iskusiti snažnu povezanost s Izvorom života i s utjelovljenjima božanskih energija na  Zemlji - moćnim planinama, jezerima, rijekama, vulkanima, morima. Kada postanemo jedno u ljubavi s Izvorom, s božanskim, možemo odabrati iskusiti tu razinu povezanosti u partnerskom odnosu, na razini duše koja nadilazi ograničenja vremena i prostora.  

Priključi se cjelodnevnim ceremonijama na temu ljubavi i manifestacije ili produbljivanja predivnog partnerskog odnosa u ljubavi.  

Prvi dio dana biti će usmjeren na osobnu razinu - odavanje priznanja samima sebi za sve što smo postigli do sada. Radimo na zaštiti s elementima da  uvijek budemo sposobni održavati tjelesno-emocionalno-psihološki integritet svog bića. Također radimo na procesima oslobođenja, transformacije i iscjeljenja fizičkih, emocionalnih i psiholoških procesa unutar svog tijela. Sve energije niskih frekvencija transformiramo u visoke frekvencije. Te se povezujemo s moćnim mjestima na planeti da nam budu saveznici i da nas usmjeravaju.  Prijašnje partnerske odnose iz kojih često vučemo razne zaostatke i nerazriješene priče, neprobavljene emocije i ne ostvarena očekivanja reprogramiramo i transformiramo u energije najviših frekvencija.

U drugom se dijelu dana otvaramo prema mogućnosti susreta s predivnim partnerom / partnericom u ljubavi, otvaramo srce poput orla da bi oslobodili srce od svih teških procesa i plešemo poput guske da bi bili sigurni da možemo s obje noge sigurno sletiti na zemlju i doživjeti taj susret - manifestaciju božanskog u partnerskom odnosu. Dan zaokružujemo ceremonijom za manifestaciju predivnog partnerstva u ljubavi ili ako smo već u partnerskom odnosu, s ovom ga ceremonijom produbljujemo i budimo strasti. Dan ceremonije zaokružujemo ceremonijom za blagoslov parova – za sve one koji su u ceremoniji, ili za parove u našim životima – roditelje, prijatelje, rodbinu. Na kraju ćemo malo zapjevati i zasvirati uz gosta iznenađenja.   

Sažetak dana izgleda ovako: 

  • Ceremonija za odavanje priznanja samome sebi 
  • Ceremonija za zaštitu i rad s elementima (inicijacija) 
  • Ceremonija za transformaciju energija niskih frekvencija u energije visokih frekvencija - za oslobođenje i iscjeljenje fizičkih, emocionalnih i  psiholoških procesa 
  • Ceremonije razdvajanja - transformacija prijašnjih odnosa koji su nam ostavili "gorak odnos u ustima" u energije najviše moguće frekvencije
  • Ples guske i let orla 
  • Ceremonija blagoslova parova za produbljivanje strasti i odnosa 
  • Ceremonija za manifestiranje predivnog partnerstva u ljubavi 
  • Pjesma i veselje  
  • BONUS - hatun karpay = transmisija najviše moguće frekvencije / SAMI energije RAINBOW linije Inka

Kada?  

9.9.2023. od 9 do 18h s pauzom za zajednički ručak  

Gdje? 

Zagreb (Kustošija i šuma u blizini). 

Radimo i u zatvorenom prostoru i na otvorenom  

Što je uključeno: Sudjelovanje  u cjelodnevnoj ceremoniji i lagana hrana kroz dan: osvježenja u pauzama  i uživanje u darovima iz vrta, domaći namazi, prefini kruh, finger-food  i prirodni sokovi, božanstvena domaća štrudla (sve vege i eko).  Hrana  će kroz dan biti lagana da imamo dovoljno mjesta za "probaviti" iskustvo i da bi ga mogli u potpunosti integrirati. No, ako voliš  obilniji ručak ili ti je iz zdravstvenih razloga potreban konkretniji  obrok, ponesi nešto dodatno sa sobom.  Također, svatko može donijeti nešto za prigristi i na taj način doprinijeti zajedničkom obroku.   

Ceremonije vodi Marcela Velfl, Čuvarica Zemlje koja svoje srce, svoju viziju i svoja djelovanja stavlja na raspolaganje za dobrobit cijele Zemlje. Nositeljica je svete Mese linije Sedam zraka Sunca iz Rainbow linije. Inicirana je kroz učitelja Fredyja Pumu Quispe-a Singonu.  Marcela je također i Munay-Ki praktičarka i čuvarica energetskog sjemena drevnih linija Iscjelitelja, Čuvara dana, Čuvara Mudrosti, Čuvara Zemlje, Čuvara Zvijezda, Stvoritelja i Čuvarica mudrosti Maternice. Inicirana je u  Munay-Ki kroz Alberta Villolda i Marcelu Lobos. Inicijacije proslijeđuje kroz iskustvene ceremonije s dubokom zahvalnošću Majci Zemlji što joj je povjerila na čuvanje ove vrijedne darove. Marcela je također i strastvena vrtlarica, čuvarica sjemena povrća, cvijeća i začina, plesačica, pokretačica promjena. Misterija je sama sebi i svakog dana otkriva novu dimenziju sebe i života.   

Razmjena za cjelodnevno sudjelovanje je 99 EUR 

Za rane prijave do 28.8. iznosi 88 EUR 

Mjesta su ograničena na 10 ljudi. 

Radimo u malom intimnom krugu. Logistički detalji stižu nekoliko dana prije susreta.

Share this event

bottom of page