top of page

ned, 29. lis

|

Ceremonija

Ceremonija Zahvale Majci Zemlji | 29.10. u 20 sati | online

Zahvali se Majci Zemlji na svim velikodušnim darovima, kao i svojim precima. Traži sve što ti je potrebno da manifestiraš u svom životu u obilju, da možeš dijeliti sa svojim obiteljima i zajednicama. Sjeti se čega si ti sjeme na ovoj Zemlji, u ovom životu.

Registration is closed
See other events
Ceremonija Zahvale Majci Zemlji | 29.10. u 20 sati | online
Ceremonija Zahvale Majci Zemlji | 29.10. u 20 sati | online

Time & Location

29. lis 2023. 20:00 – 21:30

Ceremonija

Guests

About the event

Dolazi vrijeme povlačenja prema unutra kada se više odmaramo nakon što smo u proljeće marljivo sijali i sadili da bi udahnuli život novim projektima, idejama, poslovima. Preko ljeta smo o svemu predano brinuli i njegovali ono što je proklijalo i razvilo se, da bi sada u jesen uživali u plodovima svog rada.

No sve to nismo i ne možemo postići sami. Majka Zemlja je ta koja nam omogućuje apsolutno sve resurse koji su nam potrebni za život, njeguje nas i brine o nama. Ponekad nam da vjetar u leđa, a ponekad nam pomrsi planove. Sve je to dio procesa stvaranja, učenja i razvoja.

Sve što smo primili, primili smo od Majke Zemlje. Zato ćemo se 29.10. u 20 h okupiti u virtualnom krugu, u ceremoniji da izrazimo našu zahvalnost Majci Zemlji na plodovima koje smo primili ove godine i u kojima ćemo uživati kroz period mirovanja i odmaranja u zimi. Izrađujemo poklon za nju u koji programiramo našu ljubavi i zahvalnost i tražimo od nje ono što nam je potrebno, da manifestiramo sve ono što nam je potrebno, u obilju. I za nas i za sve oko nas.

Kroz ceremoniju ujedno i zahvaljujemo našim precima i svim darovima koje smo primili od njih.

I na kraju se kroz jednu predivnu meditaciju povezujemo s Kozmičkim vrtlarima, našim kozmičkim precima da se prisjetimo čega smo mi sjeme i što trebamo sanjati u nastajanje u nadolazećem plesu oko Sunca.

Sudjelovanje je besplatno. Prijave obavezne. Na dan ceremonije šaljem podatke za priključivanje i za pripremu.

Share this event

bottom of page