top of page

Sun, Aug 27

|

Ceremonija

Dan ceremonije za Majku Zemlju | Despatcho ceremonija | Besplatno | 27.8.

Priključi se predivnom procesu izrade svetog poklona za Majku Zemlju za njegovanje uzajamnosti i za manifestaciju svega što ti je u životu najpotrebnije - oslobođenja, transformacije, iscjeljenje, manifestacija obilja.

Registration is closed
See other events
Dan ceremonije za Majku Zemlju | Despatcho ceremonija | Besplatno | 27.8.
Dan ceremonije za Majku Zemlju | Despatcho ceremonija | Besplatno | 27.8.

Vrijeme & Lokacija

Aug 27, 2023, 8:30 PM – 9:30 PM

Ceremonija

Sudionici

O programu

Svaki dan je najbolji dan za biti u ceremoniji. Kolovoz je mjesec kada na sjevernoj polutci kreće razdoblje obilnih žetvi, a na južnoj kreće vrijeme sjetve. To je ujedno i mjesec kada Majka Zemlja najviše traži od nas, da s njome podijelimo sve ono s čime nas ona hrani ostatak godine. Ako ju ne nahranimo i utažimo njenu žeđ i glad, sama će si uzeti ono što joj je potrebno, što se vrlo često manifestira kroz razne razorne događaje.

Kada nam je ono što gajimo i što nam je drago oduzeto, trebamo se zapitati u kakvom smo odnosu s Majkom Zemljom. Jesmo li u uzajamnom odnosu? Što dajemo njoj? Kako joj zahvaljujemo za sve ono što nam ona omogućuje sve ostale mjesece u godini? Kako odajemo poštovanje njenim elementima? Uzimamo li sve što imamo zdravo za gotovo? S kime dijelimo ono što nam Majka Zemlja daje na raspolaganje i jesmo li velikodušni?

Ništa na ovom svijetu ne pripada nama, sve pripada Majci Zemlji. Ne pripadaju nam ni novci, ni resursi, ni kuće, ni bližnji, ni naše profesije, ni drevna znanja, ni razne tehnologije, ni naše tijelo. Apsolutno ništa ne pripada nama. Sve je bilo tu prije nas i nastaviti će biti tu nakon nas jer pripada Majci Zemlji. Ona je ta koja ima prvu i posljednju riječ.

Jednom kada se probudimo iz sna kojeg sanjamo već stotinama godina i u svakoj stanici svog tijela počnemo to živjeti, shvaćamo i da nam je baš zbog toga sve na raspolaganju i to besplatno jer Majka Zemlja ništa ne naplaćuje. Ono što je dovoljno je da budemo zahvalni, da budemo u uzajamnom odnosu i s Majkom Zemljom i sa svima oko sebe te da velikodušno dijelimo sve sa svima.

Da bi bili u uzajamnom odnosu sa Zemljom, kroz kolovoz vrijeme provodimo u ceremoniji da bi nahranili Majku Zemlju esencijama cvijeća, hrane i sjemenja. Što nas je više u ceremoniji, veća je i uzajamnost koju njegujemo s Majkom Zemljom za našu osobu dobrobit, no još više za naše obitelji i zajednice koji su možda malo manje svijesni važnosti vremena u kojem se nalazimo.

Kroz kolovoz je održano već puno individualnih i grupnih ceremonija kroz koje dajemo Zemlji i svima oko sebe, velikodušno, otvorenog srca, s ljubavlju, a ciklus ćemo privesti kraju jednom lijepom Despatcho ceremonijom (svetim poklonom) za Majku Zemlju i za sve nas – za oslobođenje, transformaciju i iscjeljenje, za manifestiranje obilja u svim aspektima naših života.

Ovom te prilikom pozivam da se priključiš na našu zadnju grupnu ceremoniju uživo, tj. online u nedjelju 27.8. u 21h.

U ovaj ćemo sveti poklon za Majku Zemlju isprogramirati puno namjera i molitvi da bi nas Majka Zemlja istuširala blagoslovima onoga što nam je potrebno.

Podijeli ovaj događaj

bottom of page