top of page

Acerca de

Politika privatnosti

Beyond, obrt za usluge, vl. Marcele Velfl posvećen je zaštiti privatnosti svojih korisnika te zaštiti Vaših osobnih podataka koje ne dijelimo s trećim pravnim ili fizičkim osobama bez vašeg izričitog pristanka ili zakonske obaveze. Svrha ove Politike privatnosti je pružiti informacije o tome kakve podatke skupljamo, kako ih koristimo, što činimo da ih zaštitimo te podržati Vas u tome da informirano donosite odluke prilikom korištenja naših usluga.
 

Podaci koje skupljamo i obrada istih 

Od Vas možemo skupljati:

  • Osobne podatke kao što su ime i prezime, e-mail adresa

    Svoje osobne podatke dajete nam samostalno i dobrovoljno, prilikom izražavanja interesa i/ili korištenja naših usluga, upisom na našu newsletter listu ili ostavljanjem komentara na blogu. Navedene osobne podatke koristimo isključivo kako bismo Vam mogli pružiti željenu uslugu, U slučaju prijave na newsletter, na dnu svake e-mail poruke nalazi se link putem kojeg možete promijeniti svoje podatke ili se odjaviti s liste. 

 

  • Neidentificirajuće podatke
    Na ovoj web stranici prikupljamo i neidentificirajuće podatke kao što su anonimne informacije o korištenju, vrsta preglednika koji koristite, vrijeme i trajanje pristupa našim stranicama, tip uređaja koji koristite i druge podatke koji se ne mogu povezati s Vašim identitetom. Ove podatke prikupljamo u statističke i analitičke svrhe kako bismo mogli unaprijediti kvalitetu naših usluga.

 

  • Podaci koje skupljamo u osobnom kontaktu i ugovaranju naših usluga te koristimo za izvršavanje usluga ovise o vrsti i obimu usluge.
    Takvi se podaci nalaze na računalu zaštićenom šifrom.

 

Pristup i upravljanje podacima

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili. Na Vaš zahtjev te ćemo podatke ažurirati, ispraviti ili brisati u najkraćem mogućem roku, ili ih prestati ubuduće koristiti, ako tako odlučite. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite na marcela@beyond.hr

 


Osoba zadužena za sigurnost vaših podataka

Marcela Velfl

marcela@beyond.hr

bottom of page