top of page

Time is TBD

|

Munay-Ki seminar

Munay-Ki seminar u 10 koraka | ONLINE | otvorene prijave

Primi inicijacije drevnih tradicija da postaneš Čuvar Zemlje. Probudi svoju ljubav, mudrost i unutarnju snagu da bi mogla sanjati i manifestirati stvaranje novog svijeta. Nauči stvarati u skladu s Duhom. Odvaži se na svoje vlastito epsko putovanje koje se sastoji od 10 transformativnih koraka.

Prijave zatvorene
Pogledaj ostale događaje
Munay-Ki seminar u 10 koraka | ONLINE | otvorene prijave
Munay-Ki seminar u 10 koraka | ONLINE | otvorene prijave

Time & Location

Time is TBD

Munay-Ki seminar

Guests

About the event

Dobrodošao/la u Munay-Ki!

Jedan si korak bliže svom vlastitom epskom putovanju na kojem te podržavaju drevne linije iz prošlosti i budućnosti, šapuću ti kroz vjetar i usmjeravaju u vlastitom procesu transformacije. 

Munay-Ki program inicijacija i ceremonija uključuje sudjelovanje u 10 ceremonija kroz koje sudionici primaju 10 inicijacija da bi postali osobe mudrosti i autentične moći. Munay-Ki inicijacije transformiraju i nadograđuju naše svjetlosno energetsko polje i fizičko tijelo. One su energetske transmisije koje iscjeljuju rane prošlosti, naše genetsko i karmičko naslijeđe, kao i naslijeđene programe i uvjerenja. Re-informiraju naš DNA, što nam omogućuje rast “novog tijela” koje stari, zacjeljuje i umire na drugačiji način.

Inicijacije se prenose s učitelja na učenika u obliku energetskog sjemena. Jednom kada ih primimo, na nama je kako ćemo o njima  brinuti, kako ćemo ih uzgojiti u biljke koje daju plodove. Ove su  inicijacije istovremeno i sjeme za evoluciju čovječanstva.

Ove su inicijacije u svojoj srži zapravo o služenju životu. Nisu nagrade za ego niti nikakva vrsta nagrade za postignuća, niti ikoga čine posebnim. Upravno suprotno, svakoga čine jedinstveno nevažnim. Tada, iz pozicije ne-ega možemo istinski biti u službi i živjeti svoju istinsku prirodu i ostvariti svoju misiju.

Program Munay-Ki inicijacija i ceremonija je 99% iskustveni s minimalno informacija. Svakoga informira i vodi njegovo vlastito iskustvo. Kada primimo sjeme svake inicijacije u svoje tijelo,  dalje ga njegujemo da proklija, naraste i da plodove, i to one plodove  koji su najkorisniji baš za nas i našu zajednicu kako bi postali izvori  svjetlosti i pokretači promjene.

Sa svakom inicijacijom proširujemo svoju svijest iz svog malog ega, na zajednicu, na druge države i druge ljude, na cijelu planetu i sve do zvijezda.

Cilj Munay-Kija NIJE da postanemo pripadnici neke  druge kulture, niti da budemo inicirani u prakse određene linije predaka  ili tradicije kojoj ne pripadamo rođenjem. Munay-Ki je komplementaran  sa svim tradicijama, uvjerenjima i postojećim praksama.

Cilj Munay-Kija JE da budemo upravo ono što jesmo, tamo gdje  jesmo, samo svjesniji te da počnemo osjećati šaputanje Zemlje, glas  planina, prirode i svega oko nas, jer mi jesmo priroda.

Više o Munay-Kiju i pojedičanim inicijacijama: https://www.beyond.hr/munay-ki

ODRŽAVANJE SEMINARA

Susrete dogovaramo korak po korak, prema vlastitom tempu.

Poveznicu za priključivanje šaljem nakon prijave i uplate po ponudi. Prosječno trajanje svakog susreta / ceremonije je 2 sata.

Prednost susreta online je što svatko kreira svoj prostor za sudjelovanje, da bude udoban i prilagođen vlastitim potrebama. Djelovanje je isto kao i uživo. 

Moguće je održati neke susrete i uživo prema dogovoru. 

Preporučam spajanje preko računala ili laptopa te dobru internetsku vezu.

CIJENA

Cijeli Munay-Ki seminar sastoji se od 10 iskustvenih ceremonija, od kojih je zadnja 10. besplatna

Cijena cijelog seminara iznosi 4500 HRK / 599 EUR , što je moguće platiti u cijelosti ili u tri rate po 1500 HRK / 199 EUR kuna za vrijeme trajanja seminara (svaka 3 koraka).

Moguće je i plaćati svaki pojedinačni korak / ceremoniju ako se ne želiš obvezati na cijeli seminar odjednom. Cijena svakog pojedinačnog susreta je 550 HRK / 75 EUR

Uplatom prve rate ili cijelog iznosa potvrđuješ svoje sudjelovanje.

Na Munay-Ki putovanju se nekad pojave i neke neočekivane stvari tako da je moguće da će netko trebati pauza nakon neke od inicijacija, i to je sasvim u redu. Moguće je nastaviti dalje kada za to bude vrijeme, ili tražiti povrat novca za dio ceremonija na kojima sudjelovanje nije moguće.

Što dobivaš?

Mentoriranje i podršku kroz svih 10 koraka (ili koliko daleko odlučiš ići) 10 iskustvenih ceremonija kroz koje se primaju inicijacije (ukupno 20-30 sati rada) Upute za pripremu prije svakog susreta Prakse za njegovanje, hranjenje i razvoj svake inicijacije Alate za daljnji rad i razvoj na svom vlastitom epskom putovanju Priliku za duboko transformativno putovanje na svim razinama svog postojanja

GDPR

Prijavom za sudjelovanje u ovom programu dajete suglasnost tvrtki  BEYOND, obrt za usluge, vlasnice Marcele Velfl za obradu svojih osobnih  podataka u skladu sa zahtjevima Uredbe (EU) 2016/679 Europskog  parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s  obradom osobnih podataka i Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti  podataka (NN 42/18), a u svrhu organizacije i provođenja edukativnih  aktivnosti i programa.

Share this event

bottom of page