top of page

ned, 20. ožu

|

Online

Munay-Ki program inicijacija ONLINE

Uključi se u prvu generaciju sudionika 10-tjednog programa iskustvenog učenja u Hrvatskoj. Primi inicijacije drevnih tradicija da postaneš Čuvar Zemlje. Probudi svoju ljubav, mudrost i unutarnju snagu da bi mogla sanjati i manifestirati stvaranje novog svijeta. Nauči stvarati u skladu s duhom.

Prijave zatvorene
Pratite nove objave
Munay-Ki program inicijacija ONLINE
Munay-Ki program inicijacija ONLINE

Time & Location

20. ožu 2022. 09:30 – 12:00 CET

Online

Guests

About the event

Munay-Ki program inicijacija i ceremonija uključuje sudjelovanje u 10 ceremonija kroz koje sudionici primaju 10 inicijacija da bi postali osobe mudrosti i autentične moći. Munay-Ki inicijacije transformiraju i nadograđuju naše svjetlosno energetsko polje i fizičko tijelo. One su energetske transmisije koje iscjeljuju rane prošlosti, naše genetsko i karmičko naslijeđe, kao i naslijeđene programe i uvjerenja. Re-informiraju naš DNA, što nam omogućuje rast “novog tijela” koje stari, zacjeljuje i umire na drugačiji način. 

Inicijacije se prenose s učitelja na učenika u obliku energetskog sjemena. Jednom kada ih primite od druge osobe, na vama je kako ćete se o njima brinuti, kako ćete ih uzgojiti u biljke koje daju plodove. Ove su inicijacije također i sjeme za evoluciju čovječanstva.

Ove su inicijacije u svojoj srži zapravo o služenju životu. Nisu nagrade za ego niti nikakva vrsta nagrade za postignuća, niti ikoga čine posebnim. Upravno suprotno, svakoga čine jedinstveno nevažnim. Tada, iz pozicije ne-ega možemo istinski biti u službi i živjeti svoju istinsku prirodu i ostvariti svoju misiju.

Program Munay-Ki inicijacija i ceremonija je 99% iskustveni s minimalno informacija. Svakoga informira i vodi njegovo vlastito iskustvo. Kada primite sjeme inicijacije u svoje tijelo, dalje ga njegujete da proklija, naraste i da plodove, i to one plodove koji su najkorisniji baš za vas i vašu zajednicu kako bi postali izvori svjetlosti i pokretači promjene.

Sa svakom inicijacijom proširujemo svoju svijest iz svog malog ega, na zajednicu, na druge države i druge ljude, na cijelu planetu i sve do zvijezda.

Cilj Munay-Kija NIJE da postanemo pripadnici neke druge kulture, niti da budemo inicirani u prakse određene linije predaka ili tradicije kojoj ne pripadamo rođenjem. Munay-Ki je komplementaran sa svim tradicijama, uvjerenjima i postojećim praksama.

Cilj Munay-Kija JE da budemo upravo ono što jesmo, tamo gdje jesmo, samo svjesniji te da počnemo osjećati šaputanje Zemlje, glas planina, prirode i svega oko nas, jer mi jesmo priroda.

LOGISTIKA 

U prijavnom obrascu možete odabrati način plaćanja. Sve se uplate vrše po predračunu. Uplatom cijelog iznosa ili prve rate potvrđujete svoje sudjelovanje u programu. U roku od 5 dana od prijave primit ćete predračun za plaćanje.

Moguće je odabrati i individualizirani program online i početi samo s prvom inicijacijom te kasnije nastaviti s ostalima u svom vlastitom tempu. 

VRIJEME

Program se održava jednom tjedno (nedjeljom) u isto vrijeme. Počinje 20.3. i traje 10 tjedana za redom (osim u tjednu proljetnih praznika - 17.4.2022.)

Moguće je:

-sudjelovanje u cijelom programu odjednom - u 10 tjedana (sudjelovanje u ceremonijama iz tjedna u tjedan)

-3+3+3+1 opcija - sudjelovanje u prve 3 ceremonije, pa nakon toga pauza koliko je potrebno, pa nastavak sa sljedeće 3 ceremonije / inicijacije, itd. Također počinje 20.3. (online) ii 23.3. ( u Zagrebu), a nastavlja se prema dogovoru

-sudjelovanje u individualiziranom programu također počinje 20.3. (online) ili 23.3. (u Zagrebu) kada osoba prima prvu inicijaciju, a na sljedeće se može odlučiti kada na to bude spremna.

GDPR

Prijavom za sudjelovanje u ovom programu dajete suglasnost tvrtki BEYOND, obrt za usluge, vlasnice Marcele Velfl za obradu svojih osobnih podataka u skladu sa zahtjevima Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18), a u svrhu organizacije i provođenja edukativnih aktivnosti i programa.

Share this event

bottom of page