Time is TBD

|

Šuma

Munay-Ki ceremonije i inicijacije u prirodi | Otvorene prijave za ljeto

Primi inicijacije drevnih tradicija da postaneš Čuvar Zemlje. Probudi svoju ljubav, mudrost i unutarnju snagu da bi mogla sanjati i manifestirati stvaranje novog svijeta. Nauči stvarati u skladu s duhom. Odvaži se na svoje vlastito Munay-Ki putovanje koje se sastoji od 10 transformativnih koraka.

Munay-Ki ceremonije i inicijacije u prirodi | Otvorene prijave za ljeto

Vrijeme & Lokacija

Time is TBD

Šuma, Zagreb County, Croatia

O programu

Ceremonije se kroz ljeto izvode u prirodi, na rubu Zagrebačke županije. Radimo individualno ili u malim grupama, u vlastitom tempu. Svatko odlučuje kada želi napraviti svaki sljedeći korak s obzirom na osobni transformativni proces. Inicijacije se primaju redom kojim su navedene na stranici. Dostupno od 1.6. do 15.9.  Trajanje svakog susreta / iskustvene radionice / ceremonije je 2-3 sata. Dostupno je kroz tjedan i vikendom te je moguća prilagodba potrebama i mogućnostima svake osobe. Ceremonije su dostupne i online. 

DETALJI O PROGRAMU I LOGISTICI 

Sudjeluj u Munay-Ki programu iskustvenog učenja koji uključuje 10 ceremonija kroz koje sudionici primaju 10 inicijacija da bi postali osobe mudrosti i autentične moći. Munay-Ki inicijacije transformiraju i nadograđuju naše svjetlosno energetsko polje i fizičko tijelo

One su energetske transmisije koje iscjeljuju rane prošlosti, naše genetsko i karmičko naslijeđe, kao i naslijeđene programe i uvjerenja. Re-informiraju naš DNA, što nam omogućuje rast “novog tijela” koje stari, zacjeljuje i umire na drugačiji način.

Inicijacije se prenose s učitelja na učenika u obliku energetskog sjemena. Jednom kada ih primite od druge osobe, na vama je kako ćete se o njima brinuti, kako ćete ih uzgojiti u biljke koje daju plodove. Ove su inicijacije također i sjeme za evoluciju čovječanstva.

Ove su inicijacije u svojoj srži zapravo o služenju životu. Nisu nagrade za ego niti nikakva vrsta nagrade za postignuća, niti ikoga čine posebnim. Upravno suprotno, svakoga čine jedinstveno nevažnim. Tada, iz pozicije ne-ega možemo istinski biti u službi i živjeti svoju istinsku prirodu i ostvariti svoju misiju.

Program Munay-Ki inicijacija i ceremonija je 99% iskustveni s minimalno informacija. Svakoga informira i vodi njegovo vlastito iskustvo. Kada primite sjeme inicijacije u svoje tijelo,  dalje ga njegujete da proklija, naraste i da plodove, i to one plodove  koji su najkorisniji baš za vas i vašu zajednicu kako bi postali izvori  svjetlosti i pokretači promjene.

Sa svakom inicijacijom proširujemo svoju svijest iz svog malog ega, na zajednicu, na druge države i druge ljude, na cijelu planetu i sve do zvijezda.

Cilj Munay-Kija NIJE da postanemo pripadnici neke druge kulture, niti da budemo inicirani u prakse određene linije predaka  ili tradicije kojoj ne pripadamo rođenjem. Munay-Ki je komplementaran sa svim tradicijama, uvjerenjima i postojećim praksama.

Cilj Munay-Kija JE da budemo upravo ono što jesmo, tamo gdje jesmo, samo svjesniji te da počnemo osjećati šaputanje Zemlje, glas planina, prirode i svega oko nas, jer mi jesmo priroda.

LOGISTIKA

Cijena svake ceremonije / radionice je 550 kn po susretu. Ili 1500 kn za plaćanje prve tri ceremonije odjednom. Svi materijali su uključeni u cijenu. Uključuje mentoriranje i podršku između ceremonija. Trošak putovanja nije uključen.

Sve se uplate vrše po predračunu. Uplatom određenog iznosa potvrđujete svoje sudjelovanje. U roku od 5 dana od prijave primit ćete predračun za plaćanje.

LOKACIJA

Lokacija održavanja biti će objavljena naknadno jer ovisi nekoliko faktora. Moguć je dogovor oko lokacije. Najčešće se nalazimo se na rubu Zagrebačke županije između Vrbovca i Križevaca. Sve će lokacije biti lako dostupne automobilom ili vlakom. 

GDPR

Prijavom za sudjelovanje u ovom programu dajete suglasnost tvrtki  BEYOND, obrt za usluge, vlasnice Marcele Velfl za obradu svojih osobnih  podataka u skladu sa zahtjevima Uredbe (EU) 2016/679 Europskog  parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18), a u svrhu organizacije i provođenja edukativnih  aktivnosti i programa.

Podijeli ovaj događaj