top of page

pet, 28. lis

|

Online radionica

Besplatna PROMO radionica Munay-Kija i Inicijacija Iscjelitelja | Online

Primi inicijacije drevnih tradicija da postaneš Čuvar Zemlje. Probudi svoju ljubav, mudrost i unutarnju snagu da bi mogla sanjati i manifestirati stvaranje novog svijeta. Nauči stvarati u skladu s Duhom. Odvaži se na svoje vlastito Munay-Ki putovanje koje se sastoji od 10 transformativnih koraka.

Prijave zatvorene
Pogledajte druge objave
Besplatna PROMO radionica Munay-Kija i Inicijacija Iscjelitelja | Online
Besplatna PROMO radionica Munay-Kija i Inicijacija Iscjelitelja | Online

Time & Location

28. lis 2022. 19:00 – 21:00

Online radionica

Guests

About the event

Besplatna PROMO uvodna radionica Munay-Kija i prva inicijacija Iscjelitelja

28.10.2022. 19:00 - 21:00 (petak)

Lokacija: Online

Što dobivaš sudjelovanjem u ovoj iskustvenoj radionici:

· Više informacija o drevnom opusu ceremonija i drevnih šamanskih inicijacija koje možeš iskusiti kroz Munay-Ki seminar

· Informacije o provedbi i logistici održavanja programa

· Prostor za postaviti sva pitanja koja te zanimaju o programu ili pojedinačnim inicijacijama

· Priliku da sudjeluješ u ceremoniji i primiš prvu inicijaciju Iscjelitelja (tko želi, uvijek se možeš predomisliti za vrijeme radionice)

Inicijacija Iscjelitelja nas povezuje s drevnom linijom svjetlosnih iscjelitelja koji nam pomažu u našoj osobnoj transformaciji, bude moć iscjeljenja kojom utječemo na sve što dotaknemo. Da bi bili drugima od pomoći moramo naučiti iz vlastitog iskustva kako transformirati svoje rane u izvore mudrosti i suosjećanja. Ova nas linija prati na vlastitom putovanju iscjeljenja prema harmoniji i blagostanju.

Munay-Ki seminar iskustvenog učenja u Hrvatskoj vodi Marcela Velfl koja je prošla kroz svoje vlastito Munay-Ki putovanje za praktičare kroz The Four Winds Society. Inicirana je u Munay-Ki kroz učitelje Alberta Villolda i Marcelu Lobos, i nudi sudjelovanje u Munay-Ki programu kao komplementarno svim životnim filozofijama, uvjerenjima i odabirima.

Pročitajte više o Munay-Ki programu na: https://www.beyond.hr/munay-ki

A više o svakoj inicijaciji možete pročitati na blogu: https://www.beyond.hr/blog

Zašto nudim ovu radionicu i ceremoniju za primanje inicijacije Iscjelitelja besplatno?

Kroz svoje vlastito duboko transformativno iskustvo došla sam do brojnih uvida za sebe osobno, no i do još više uvida o cjelokupnom životu oko sebe koje želim proslijediti dalje. Jedan od uvida je da što se prije kao pojedinci odvažimo na vlastito putovanje iscjeljenja, prije ćemo se transformirati kao društvo koje stvara realnost iz pozicije ljubavi, vizije i djelovanja umjesto iz pozicije naših osobnih rana i rana naših predaka te iz paradigme odvojenosti čovjeka od prirode. Inicijacija Iscjelitelja nas lansira na jedno nezamislivo putovanje transformacije. Ova je ceremonija moj dar i doprinos iscjeljenju Majke Zemlje, čovječanstva, zajednica, obitelji i pojedinaca.

Svi koji su primili ovu inicijaciju, mogu ju primiti ponovo jer nas svaki puta informira novi sloj medicine ovih drevnih linija muškaraca i žena iscjelitelja iz prošlosti i budućnosti.

Primanje ove inicijacije nikoga ne obvezuje da nastavi dalje s ostalim inicijacijama osim ako ne osjeti unutarnji poziv.

GDPR

Prijavom za sudjelovanje u ovom programu dajete suglasnost tvrtki  BEYOND, obrt za usluge, vlasnice Marcele Velfl za obradu svojih osobnih  podataka u skladu sa zahtjevima Uredbe (EU) 2016/679 Europskog  parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18), a u svrhu organizacije i provođenja edukativnih  aktivnosti i programa.

Share this event

bottom of page